söndag 3 juli 2011

Har ingen tilltro....

När jag hade upptäckt såren på min dotters armar...funderar man ju på..och nu då..vad händer..? Vart skall jag vända mej osv...?

Skolsköterskan tyckte jag verkade som en bra början..eller varför inte våran doktor på vårdcentralen...forstod ju att dottern mådde dåligt..vilket hon själv också sa....

Hon var hos läkare och även hos skolsköt...vilka remitterade henne till BUP. Vet inte hur många gånger jag sagt detta..och säger det igen!!! Ger inte ett skvatt för BUP..har absolut ingen tilltro..till dessa...blir frustrerad bara jag tänker på det....

Så när hon äntligen..kom dit..vad hände då...inte något!!! Samtal...tja lite då och då...en gång kom vi dit...då undrade dom vad vi gjorde där...tja..vi har tid här idag..nej det hade vi inte..och den vi skulle träffa var på semester...!!!!
Ungf såhär..fungerade..el INTE BUP i våran stad!

Jag hoppas inför gud..att det blivit bättre!!! Men tror det inte...läser ibland rapporter från olika delar av vårt avlånga land..och det verkar som om det är likadant överallt!!!

Men som förälder gäller det att aldrig ge upp...utan slåss...och åter slåss..med olika instanser och myndigheter!

Hur det nu än var..så hamnade hon tillslut på ett ställe som heter/hette Vänerviken..där var barn med olika vi kan kalla det "bekymmer"...

Jag kände när vi första gången lämnade henne där...skall mitt barn vara här..och hur skall det bli..grät inombords..ville ju INTE detta..samtidigt som jag förstod att det måste hända ngt.
Hon måste ju få hjälp.....

Samtidigt kunde jag känna att jag slappnade av lite...för nu behövde jag inte gå på helspänn hemma...el så fort hennes rumsdörr öppnades på natten..och hon gick på toa..så låg jag där och funderade...vad gör hon nu..?

Så vad hände på Vänerviken...skar hon sig där...nej det trodde mamma verkligen inte att hon gjorde..eftersom där fanns det ingen möjlighet till det....eller?

Klart att det fortsatte....men hur...jag visste ju el trodde iaf inte att hon fick tag på rakblad...men glödlamporna då....oj då...vem tänkte på dom!!!

Första svängen på Vänerviken var hon där bara några dagar....sedan hämtade vi hem henne!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Blir så glad och tacksam, om du vill lämna en kommentar!